Ознака: убиени руски војници

Украинската армија тврди дека од почетокот на војната убиени се над...

Генералштабот на украинската армија денеска објави дека од почетокот на војната во Украина загинале 43.200 руски војници. Украинската армија соопшти и дека руските сили најголеми...