Ознака: Тиквешка ракијада

Пристигнале околу 250 мостри за оценување на „Тиквешка ракијада“

Околу 250 мостри пристигнаа на оценување во рамките на фестивалот „Тиквешка ракијада 2023" во Кавадарци, организиран од здружението на производители и мали дестилерии за...