Ознака: Суво мастило

Второ издание на романот „Суво мастило“ на Владимир...

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје деновиве го објави второто издание на романот „Суво мастило“ на македонскиот писател Владимир Илиевски. Романот беше...