Ознака: Суперпоплава

Суперпоплава ќе расели 10 милиони луѓе!

Според предвидувањата на експертите, нема временска одредница кога ќе се случи мегапоплавата, но таа ќе биде предизвикана од силната бура што ќе почне во...