Ознака: Sudski sovet

Црвенковска: Намалувањето на бројот на судии штетно ќе се одрази врз...

Пред Судскиот Совет стои предизвикот за кадровско пополнување на судовите, како со судии, така и со администрација, особено заради фактот дека следува период во...