Ознака: средношколката

Институциите истражуваат дали имало сексуално вознемирување во случајот со средношколката...

По наредба на Основното јавно обвинителство – Прилеп, полицијата истражува случај на вознемирување средношколка во средното училиште „Орде Чопела“ од страна на служител во...