Ознака: Сиља Дуковска

Две први места за Дуковска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА Се одржаа натпреварите од Јунскиот коњички турнир и второто коло од отвореното Првенство на Македонија во прескокнување пречки за...