Ознака: Шутаров

Промоција на две книги на Васко Шутаров во Гевгелија

Денеска, на 26 мај, од 20 часот, Домот на културата „Македонија“- Гевгелија, под покровителство на Општина Гевгелија, организира богата културна програма, по повод христијанскиот...