Ознака: штипска болница

Во штипската модуларна болница украдени 20 до 30 метри бакарни цевки

Украдени се бакарни цевки во должина од 20 до 30 метри во модуларната болница, во кругот на Клиничка болница-Штип. Кражбата се случила пред неколку...

Обвинителството оформи предмет за смртта на пациентот од Берово, наредена е...

Во Основното јавно обвинителство – Штип оформен е предмет со цел да се утврдат причините за смртта на пациентот од Берово кој бил третиран...