Ознака: селник

Вандализам во црквата „Св. Петка“ во делчевското село Селник

Непознати сторители во изминатиот период извршиле вандализам во црквата „Св. Петка“ во делчевското село Селник. Случајот го потврдија од црковниот одбор во селото и...