Ознака: санкциите на ЕУ против Русија

Борел: На националните интереси на Србија им штети неприклучувањето кон санкциите...

На националните интереси на Србија, како кандидат за членство во Европската унија, им штети тоа што не ја усогласи својата политика со санкциите и...