Ознака: самит на сина економија

Претседателот на УО на Шпаркасе Банка – дел од самитот за...

Во хотел „Панорамика“ во Скопје, вчера се одржа „Blue Economy Summit 2023“, каде што учествуваше и претседателот на Управниот одбор на Шпаркасе Банка АД...