Ознака: „Рибникар“

Обвинителството отвори предмет за мајката на малолетникот кој се товари за...

Белградското јавно обвинителство денеска соопшти дека оформило предмет по службена должност за да се утврди дали во дејствијата на мајката на малолетникот К.К., кој...

Група родители бараат наставата во „Рибникар“ да биде прекината и учебната...

Група родители на ученици од ОУ „Владислав Рибникар“ денеска ја поддржаа иницијативата за итно прекинување на наставата во постојниот објект на тоа училиште и...

Родителите на децата од „Рибникар“ бараат суспензија на директорката, училишниот психолог...

Родителите на учениците од VII/2 одделение од ОУ „Владислав Рибникар“, кои ги претрпеа најтешките последици од трагичното пукање, испратија писмо до Министерството за образование...