Ознака: рекордна просечна плата

Битиќи: Рекордна просечна плата од 34.925 денари, во наредните месец дополнителен...

Просечната исплатена нето плата по вработен во Република Северна Македонија според официјалните податоци на Државниот завод за статистика за месец март 2023 година, е...