Ознака: регистарски таблици

Влада: Налепници со НМК, наместо нови регистарски таблички

Владата на денешната седница ја разгледа и усвои и Информацијата во врска со потребата од ставање налепници со „НМК“ ознака на регистарските таблици, предложена...

За регистарските таблички ќе донесеме најдобро решение за граѓаните, односно, ако...

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во врска со најавеното можно решение за употреба на налепници на регистарските таблици, наместо да се издаваат нови како обврска...

Задолжителната промена на документи и регистарски таблици може да чини и...

Кога се прави колективен договор како Преспанскиот, сите обврски што произлегуваат од него за граѓаните требаше да бидат на државниот буџет, или пак, најскапите,...