Ознака: разликата

Дешам: Мбапе има способност да биде одлучувачки, да се издвои и...

Исклучителен играч. Противниците мора да ги преиспитаат својата структура и формацијата. Килијан е поддржан од други играчи, кои се исто толку опасни како него,...