Ознака: раст на извозот

ТИРЗ: Продолжува растот на извозот и нови работни места

Растот на извозот и зголемувањето на бројот на работни места во Технолошко индустриските развојни зони - ТИРЗ продолжува и во февруари. Како што информираат...