Ознака: Проф. д-р Атанас

УКИМ да остане македонската научна ризница и стожер на македонскиот развој

Најстариот универзитет во Македонија на 30 мај избира ректор. За лидерската позиција се пријавени шестмина професори. „Нова Македонија“ ви ги претставува кандидатите за ректор...