Ознака: преживеано дете

Тригодишник извлечен жив од урнатините по цели 22 часa

Момче преживеа 22 часа заробено под урнатините, на студ, без храна и вода Во Малатија, која се наоѓа во близина на епицентарот на разорниот земјотрес...