Ознака: прерана смрт

Вкупно 4.000 чекори дневно го намалуваат ризикот од прерана смрт

Само 4.000 чекори дневно може да го намалат ризикот од смрт од каква било причина, сугерира најголемата анализа од ваков вид досега, која покажа...