Ознака: Правниот факултет Кичево

Прв академски час на студентите на Правниот факултет во Кичево

Денес во амфитеатарот на Правниот факултет во Кичево, запона академската 2022-2023 година за бруцошите запишани на овој факултет. Многу успех во студирањето на идните...