Ознака: Правен Факултат

Промовирана 15-та јубилејна генерација додипломци на Правниот факултет во Кичево

Денеска со пригодна свеченост на Правниот факултет Кичево, беше промовирана 15-та генерација дипломирани правници и магистри. На оваа свеченост беа промовирани 64 дипломирани правници...