Ознака: повластена цена

ЕСМ делумно ќе набавува струја за потребите на новите 518 корисници,...

За трите категории потрошувачи кои согласно одлуката на Владата од 1 декември ќе бидат снабдувани со субвенционирана електрична енергија од ЕСМ преку „ЕСМ продажба“...