Ознака: Повардарие

Стадата овци ги напуштија бачилата на Бистра и Стогово, десетина дена...

Нешто подоцна, споредено со претходните години, стадата овци кои во текот на летото и почетокот на есента престојуваат во бачилата на Бистра и Стогово,...