Ознака: посебен режим на сообраќај

Посебен сообраќаен режим денеска и утре во Скопје

Единицата за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи - Скопје денеска и утре поради претстојниот верскиот празник Задушница ќе преземе мерки...