Ознака: подваријанти

„Фајзер“ призна дека произвела варијанти на коронавирусот за да го тестира...

Американската фармацевтска компанија „Фајзер“ призна дека произвела варијанти на коронавирусот отпорни на третман за да го тестира својот антивирусен лек. Во соопштението што го објавија...