Ознака: Плурализам

Плурализам и демократија: го знаеме ли нивното вистинско значење?

Серијалот „Политиката низ призмата на изборите, партиите и демократијата“ од авторот Сотир Костов обработува актуелни теми од нашето општествено, политичко, економско и социјално битисување....