Ознака: пеинт д тинг

Виктор и Марио ја создадоа „најдобрата видеоигра од Европа“: Успехот отвора...

Македонски средношколци добија признание на натпреварување во Бразил Виктор Попов и Марио Павлески се средношколци од Охрид, кои на само 16 и 17-годишна возраст дознаа...