Ознака: отстранувањето на масните наслаги

Секојдневното пиење кафе може да ви помогне да изгубите тежина

Секојдневната навика за пиење кафе може да ви помогне да изгубите тежина, особено во отстранувањето на масните наслаги од половината. Нутриционистката Лаура Бурак ги спомнува...