Ознака: откажана настава

Снежна бура завеа делови од државата Њујорк, откажана настава за над...

Снежна бура завеа западни делови од американската сојузна држава Њујорк, вклучувајќи го градот Бафало. Поради невремето, откажана е наставата за повеќе од 32.000 ученици. За...