Ознака: одговрност

Ескобар: Западен Балкан да го повика Путин на одговорност

Сите земји од Западен Балкан да го повикаат рускиот претседател, Владимир Путин, на одговорност, поради неговите одлуки да му предизвика нехумано страдање на украинскиот...