Ознака: нукларна апокалипса

Медведев: Донациите на оружје на Киев ја зголемуваат веројатноста за нуклеарна...

Колку повеќе оружје се испорачува на Киев, толку светот ќе биде во поголема опасност – изјави заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија Дмитриј...