Ознака: новогодишна резолуција

Чист воздух, успех на Европско, враќање на човечноста… – желбите на...

Крајот на годината и доаѓањето на први јануари за многумина e вртење на нова, чиста страница во нивниот живот, односно свеж почеток за подобрување...