Ознака: новини

На новини ќе се приспособуваат и учениците, но и наставниците

Што ги очекува учениците, а што наставниците на почетокот на учебната година Денеска почнува новата учебна година за учениците од основното и од средното образование....

Народна банка најави новини во платежната сфера од 01 јануари –...

Народната банка ги усвои подзаконските акти кои овозможуваат ефикасна примена на новините во платежната сфера Советот на Народната банка усвои сет подзаконски акти со кои...