Ознака: нос

Спреј кај горно респираторни инфекции кај новороденчиња, деца и возрасни

Автор: Д-р Бобан Блажевски, ПЗУ Кордис Престојниот период на почеток на школска година како и новите почетоци во градинките со себе ќе донесат поголема фрекфенција...

Алергиски ринитис – современ пристап во третманот

Алергискиот ринитис е најчеста форма на хроничен ринитис, кој зафаќа 10-20 отсто од населението и чија инциденца е со постојана тенденција на раст Автор: Д-р...