Ознака: Никола Ѓурѓа

Доколку некој се обиде да ги поткопа или урне темелите на...

Македонците, без разлика на местото на раѓање, живеење или работење, се составен и нераскинлив дел од македонскиот народ. Оттука, Македонија како заеднички именител и...