Ознака: Неда Ѕмбова Донева

„Вера, Надеж, Љубов“ – самостојна изложба на Нада Ѕмбова Донева

Утре во Кочани ќе се одржи втората самостојна изложба на ликовниот уметник Нада Ѕмбова Донева -  „Вера, Надеж, Љубов“ во НУЦК „Бели Мугри“, со...