Ознака: наследства

Сè повеќе измамени битолчани со брзи кредити, лажни наградни игри и...

Секторот за внатрешни работи Битола информира дека зачестиле пријави од граѓани кои се измамени со злоупотреба на личните податоци, односно подигнување на брзи кредити...