Ознака: населбата

Општина Бутел: По четири децении се реконструира улицата Скоевска во населбата...

Град Скопје денес ја почна реконструкцијата на улицата Скоевска во населбата Радишани, во општината Бутел. На почнувањето на градежните работи присуствуваа градоначалничката на Град...