Ознака: националната безбедност

Бугарија никогаш не била закана за националната безбедност на Македонија, вели...

Бугарија никогаш не била закана за националната безбедност на Македонија, изјавил бугарскиот премиер Галаб Донев на брифинг со новинарите за случувањата на бугарско-македонската граница...