Ознака: музичар и ликовен уметник

Соработките отвораат нови естетски хоризонти

Игор Станоески, музичар и ликовен уметник Последните неколку години како да му дадоа печат на целиот креативен ангажман на младиот македонски музичар и ликовен уметник...