Ознака: „Мазал Тов“

„Мазал тов“ – изложба за еврејските свадби во Македонија меѓу двете...

Во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија, на 19 мај 2023 година, беше отворена изложбата „Мазал тов“ - Еврејските свадби во Македонија...

На изложбата „Мазал Тов“ еврејските свадби во Македонија меѓу двете светски...

Во петок, со почеток во 19 часот, во Меморијалниот центар на холокаутот во Скопје ќе се одржи изложба под налов „Мазал Тов“ на која...