Ознака: македонското ослободително движење

Девизата за сплотување на Македонците актуелна и денес

Денес, 129 години по основањето на Македонската револуционерна организација, доколку се земе предвид надворешното политичко опкружување, како и постојаните негирања на македонските национални особености,...