Ознака: „Македонски железници – транспорт“

Протест на персоналот на „МЖ-транспорт“, најавена блокада на железничкиот сообраќај

Машинскиот и извршниот персонал на „Македонски железници – транспорт“ денеска од 12 часот почна бојкот, а беше најавено дека во 14.30 нема да тргне...