Ознака: М-р Ивана Урдаревиќ-Геческа

Сè повеќе деца со говорни проблеми: Кога е вистинско време за...

Според искуствата на логопедите, доколку детето не прозбори до својата 2-ра година, треба да се побара стручно логопедско мислење, совет и инструкции за понатаму. На...