Ознака: „Лице в лице“

„Лице в лице“ и Борис Стаменов ја примија наградата „Мето Јовановски“

На непрофитното улично списание „Лице в лице“, посветено на одржливиот развој, социјалната правда, еднаквост, демократија и хуманост, и на Борче Стаменов од Кавадарци, кој...