Ознака: лековити

Откриен биофунгицид за спас на кинеските лековити билки

Кинеските научници отидоа чекор напред во борбата против ракот на растенијата Кинеските истражувачи развија нов биофунгицид за борба против болеста гниење на коренот во одгледувањето...