Ознака: кризен удар

За триглавата инфлација треба остар антиинфлаторен меч

За да се обезбедат стопанството и граѓаните, итна е потребата од решителни проактивни повеќеслојни мерки Трет чекор, но не најмалку важен, се инвестициите во енергетската...