Ознака: криминални организации

Стоп за суровата трудова експлоатација што егзистира и во ЕУ

Демаскирање на криминалните организации што врбуваат работници за работа во странство Најголем број од жртвите се деца, потоа мигранти тинејџери, односно постари малолетници, па и...