Ознака: криминален

Дали Лука Бојовиќ ќе биде „лесна цел за отстрел“ од соперничкиот...

Пред една недела на белградскиот аеродром „Никола Тесла“ слета авион од Шпанија во кој се наоѓаше Лука Бојовиќ, човекот што по отслужувањето на десетгодишната...